menu sluiten
Terug naar overzicht

Lisette Lievense

Gli-coach,

Ontmoet Lisette

Ik ben Lisette Lievense en woon in Ouderkerk aan de Amstel samen met Bas en onze twee dochters Eva en Lize. Ik ben leefstijlcoach, verpleegkundige en eigenaar van Lievense Leefstijlcoaching.

Ik werk ruim 15 jaar in de gezondheidszorg als intensive care verpleegkundige in het VUMC te Amsterdam. Sinds juni 2022 ben ik gecertificeerd leefstijlcoach, mijn opleiding heb ik gedaan aan de academie voor leefstijl en gezondheid.  In mijn werk als verpleegkundige word ik dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van leefstijlgerelateerde gezondheidsproblemen. De categorie patiënten die op de intensive care terecht kwamen tijdens de corona pandemie waren veel mensen met overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes.

Dat was voor mij de trigger om mij meer te gaan richten op de preventie in de zorg en ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen. Ik weet uit ervaring dat een gezondere leefstijl ervoor zorgt dat je leven meer in balans is, met meer energie en meer zelfvertrouwen. Ik wil mijn kennis, ervaring, passie, empathie, positiviteit en wilskracht gaan inzetten om anderen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Dat jij weer de regie neemt en houdt over jouw leefstijl op een manier die bij jou past zodat jij in je kracht komt te staan! Ik bied de GLI aan met het programma CooL (Coaching op Leefstijl).

Specialisaties

  • Cool

Neem contact op

Telefoonnummer: 06-28787798

Aangesloten bij