menu sluiten
Terug naar overzicht

Annelies Verhoeff

Gli-coach,

Ontmoet Annelies

Samen met Mariƫt Tas en Mireille de Goede vorm ik het X-Fittt GLI team op de locatie van Beweegcentrum Fitness Aalsmeer.

Vanuit passie voor een gezonde leefstijl schoolde ik mij vanaf 2020 om tot Integraal Leefstijl & Vitaliteit Coach en Leefstijl Trainer. Mijn specialisaties tot burn-out- en ademcoach, zie ik als praktisch inzetbaar bij het coachen op leefstijl. Overspannenheid en (chronische) stress zijn steeds vaker een belemmerende factor in het behalen van de door de coachee gestelde doelen binnen het GLI traject. Een gezonde manier van ademen kan ondersteunen in het reguleren van stressreacties in het lichaam en sluit hiermee mooi aan op coachen op leefstijl en vitaliteit.

De kracht van het werk als X-Fittt GLI coach is, dat je – naast de workshops naar keuze – veel individuele contactmomenten hebt met de coachee. Het biedt de mogelijkheid in te zoomen op de individuele X-Fittt GLI deelnemer en zo een traject op maat te bieden.

Ik beleef er veel plezier aan mijn coaches te begeleiden naar meer kennis, daadkracht en eigen regie op het gebied van een gezonder en vitaler leven. Mijn missie is geslaagd, als aan het einde van het 2-jarige X-Fittt GLI programma, de nieuwsgierigheid en zelfonderzoek rondom een gezondere leefstijl is aangewakkerd, zodat de coach zelf het roer in handen kan nemen en kan laveren naar een gezondere versie van zichzelf.

Specialisaties

  • X-fittt

Neem contact op

Telefoonnummer: 06-21380926

Praktijk gegevens

Fitness AalsmeerBeethovenlaan 114
1431 WZ Aalsmeer
Telefoonnummer: +31(0)297367555 Website: fitness-aalsmeer.nl

Aangesloten bij