menu sluiten

Aanmelden

Ontmoet Elza is het nieuwe gezamenlijke platform om elkaar te informeren. Om voor iedereen duidelijkheid te creëren welke zorgverleners voor zorg en welzijn er zijn. En wat het het zorg- en welzijn aanbod in de regio Amstelland is. Op deze manier kan je per wijksamenwerkingverband, maar ook over de grenzen van een WSV heen zien welke expertise en aanbod er is, zodat je jouw patiënt of client goed kan verwijzen.

Voor wie?

Op het platform vind je de expertise of het gerichte aanbod dat je jouw patiënt aanraadt. En je vindt er de collega zorgprofessional die je zoekt. Het snel opzoeken van gegevens, patiënten attenderen op de juiste zorgverlener passend bij hun vragen, of de gegevens om intercollegiaal overleg te plegen.

Nieuwe zorgverleners in dit gebied krijgen met dit platform snel een overzicht met wie ze gaan samenwerken. Coördinatoren en programmaleiders houden het overzicht wie ze moeten informeren over ontwikkelingen in de wijk en regio.

Deel jouw gegevens

Let op: Algemene gegevens kunnen door de wijkcoördinatoren en/of de praktijkmanagers worden verwerkt. Van de zorgprofessionals is input gewenst voor zaken zoals BIG-nummers, de keuze of er aanvullende (niet publieke) contactgegevens gedeeld mogen worden en de ‘persoonlijke ontmoetingstekst + foto’. 

Nieuwe formulieren:

Specialist Ouderengeneeskunde
Wijkverpleegkundige
Praktijkmanager
Praktijkassistente
Eerstelijn psychologen
Ergotherapeuten
Casemanagers

Voor zorgverleners:

Uitvraag formulier huisartsen
Uitvraag formulier voor POH
Uitvraag formulier voor fysiotherapeuten
Uitvraag formulier voor apothekers
Uitvraag formulier voor diëtisten

Voor praktijkmanagers:

Uitvraag formulier voor praktijkinformatie huisartsen
Uitvraag formulier voor praktijkinformatie fysiotherapeuten
Uitvraag formulier voor praktijkinformatie diëtisten

Voor WSV coördinatoren

Uitvraag formulier voor WSV informatie

Afmelden of gegevens aanpassen?

Mail naar e.faber@amstellandzorg.nl